عصب کشی

عصب کشی

دندان چیز عجیبی است. یک صدف درخشان در دهان که اجزای مختلفی دارد. محکم است و می تواند به راحتی اجسام سفت را خرد کند. اما بسیار آسیب پذیر است و می تواند تمام تصورات را به راحتی از بین ببرد. دندان به اعصاب متصل است و شما با کوچکترین مشکل در دندان، درد زیادی را متحمل خواهید شد. عصب کشی یکی از شاخه های دندانپزشکی است که می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

دندانپزشکی گلدمد بهترین متخصصان را گرد هم آورده است تا در ارائه خدمات به مراجعین محترم کوچکترین مشکلی به وجود نیایید. در صورت تمایل با شماره های موجود تماس حاصل نمایید تا همکاران ما در گلدمد برای بهره مندی شما از خدمات، شما را یاری نمایند.

عصب کشی چیست؟

دندان در گذر عمر ممکن است دچار خرابی و پوسیدگی شود. عدم رعایت نظافت دهان و دندان می تواند موجب این امر شود. همچنین شکستگی های سطحی و عدم رسیدگی به دندان نیز می تواند برای دندان ها مشکل ایجاد کند. در این مواقع ممکن است پوسیدگی و خرابی به عمق دندان نفوذ کند و به ریشه های دندان برسد. ریشه به اعصاب متصل است و فرد در این حالت متحمل درد زیادی خواهد شد.

اصطلاحا گفته میشود عصب دندان درگیر شده است و فرد دیگر به طور طبیعی قادر به رفع مشکل نخواهد بود. از همین رو باید به متخصص دندان پزشکی و عصب کشی مراجعه کند. در این مرحله دندانپزشک با توجه به وضعیت فرد، اقدام به عصب کشی دندان و در نهایت پرکردن دندان مورد نظر می کند. در اکثر مواقع دندان از بین نخواهد رفت مگر در صورتی که چیز زیادی از تاج دندان باقی نمانده باشد و دندان غیر قابل اصلاح باشد.

مراحل

رسیدگی به دندان را کاملا جدی بگیرید. در صورت ایجاد مشکل بیش از حد، دندان دیگر قابل بازیابی نخواهد بود و شما مجبور به کشیدن دندان خواهید بود. اما در صورتی که هنوز بتوان دندان را حفظ کرد، دندانپزشک باید اقدام به عصب کشی نماید. اما مراحل آن چیست؟

در صورتی که هیچگونه عفونتی مشاهده نشود مستقیما مرحله اول انجام میشود. اما اگر عفونتی دیده شود استفاده از آنتی بیوتیک برای چند روز تجویز میشود.

سپس بعد از رفع عفونت، قسمت های آسیب دیده و خراب از دندان جدا میشوند. ابتدا بی حسی تزریق خواهد شد و فرد در طول عصب کشی دردی را احساس نخواهد کرذ. سپس متخصص دندانپزشک، اقدام به تراشیدن پالپ، نوک ریشه  و ریشه می کند.

بعد از اینکه هسته دندان به طور کامل پاکسازی شد، هنگام پر کردن آن میرسد. بعد از پر شدن پالپ، باید روی دندان مهرموم شود تا آلودگی به دندان نفوذ نکند.

مرحله آخر که اکثر افراد تمایل به انجام آن ندارند، روکش دندان است. حتما روکش دندان را انجام دهید تا روی تاج دندان روکش قرار بگیرد و دندان به مرور زمان دچار شکستگی نشود.

آیا در دوره بارداری می توان عصب کشی کرد؟

در تمام مراحل بارداری باید هر مشکل دندان را با پزشکان متخصص در جریان بگذارید. در هر دوره ای امکان انجام عصب کشی است. اما چون نیاز است از فرد عکس گرفته شود توصیه میشود در سه ماهه اول اقدامی صورت نگیرد. اما در صورت تداوم درد و غیر تحمل بودن درد، حتما با یک پزشک متخصص دندانپزشکی، موضوع را در میان بگذارید.

در صورت نیاز می توانید با گلدمد تماس حاصل نمایید و از خدمات ما بهره ببرید. متخصصین ما با سالها تجربه بهترین راهکار ها و بهترین خدمات را به شما ارائه خواهند داد.